Hvem er Pensam

Hvem er Pensam

28. januar 2024 Slået fra Af admin

PenSam er en dansk finansiel institution, der blev etableret i 1919 for at sikre, at medlemmer indenfor de offentlige og kooperative erhverv ville have adgang til pensions- og forsikringsordninger. Organisationen startene som en pensionskasse og har siden udvidet med tilbud om bank, forsikring og sundhedsordninger til sine medlemmer. Udover at være en af Danmarks største pensionskasser, tjener PenSam en vigtig social mission om at sikre solidaritet og sikkerhed for sine medlemmer.

Pensam Pensionsordninger

PenSam gør en dyd ud af at tilbyde pensionsordninger, der er tilpasset den enkelte medarbejders behov. De bidrager til en både stabil og tryg pension, ved at tilbyde forskellige pensionsprodukter såsom alderspension, ratepension og børnepension. PenSam er kendt for at have fokus på både det liv, man ønsker at have som pensionist, men også på den situation, man står i, hvis man skulle blive syg eller arbejdsudygtig.

PenSam Bank

Ud over pensionsordninger, tilbyder PenSam også banktjenester. Gennem PenSam Bank, har medlemmer mulighed for boliglån, billån, forbrugslån, opsparing og investering. Banken fokuserer på at skabe konkurrencedygtige løsninger inden for finansiering og opsparing, og er en attraktiv bank for ganske mange danskere. Dette skyldes, at PenSam Bank er kendetegnet ved lav rente og lave gebyrer.

PenSam Forsikring

Erhvervssygdomsforsikring

PenSam har ligeledes en forsikringsordning, der primært fokuserer på forsikring ved tab af erhvervsevne, dødsfald og kritisk sygdom. Dette omfatter erhvervssygdomsforsikring, der er en forsikring, som skal dække de omkostninger der kan opstå, hvis en person mister erhvervsevnen på grund af sygdom. Erhvervssygdomsforsikringen træder i kraft, hvis man som følge af sin sygdom, får nedsat sin arbejdsevne med minst 15%.