Er shopping din favorit beskæftigelse, så er der her en smartere måde at betale på

Er shopping din favorit beskæftigelse, så er der her en smartere måde at betale på

26. december 2021 Slået fra Af admin

Er du vild med at shoppe, men bliver nogen gange stoppet af din konto ?

Nogen måneder er hårdere end andre, så er det ikke lige så nemt at få shoppet. Hvis du elsker at shoppe, er det så de måneder du hader mest. Det behøves dog ikke være helt så slemt. Du kan nemlig med en smart afbetalingskonto handle de måneder hvor det ikke er så godt. De du så gør med den konto er at skubbe betalingen til andre måneder. Det er jo alt i alt ingen ny opfindelse, forskellen her er at du slipper for dyre oprettelser og voldsomme gebyrer. 

Kontoen virker lidt som et kort eller mobilepay. Den er lavet til onlinehandel og kan bruges i stort set alle butikker i Danmark. Den ligger nemlig som standard i de fleste betalingssystemer. Det betyder at du kan samle alle dine købe i en og samme afbetaling. Det kan være varer som tøj, frækt lingeri, legetøj, møbler, sko, alufælge, elektronik, mad, hobby og endda sexlegetøj. Der er ingen grænser for hvad du alt kan bruge den til. Dertil kommer at det er utrolig nemt at bruge den.

Det eneste du skal gøre at oprette en konto med dit kort og nemid. Den bliver mere eller mindre straks godkendt, og så kan du komme igang. 

Hvordan bruger du den i de forskellige butikker ?

Som sådan skal du ikke lave meget om på den måde du handler. Den nye måde at betale på findes i stort set alle shops i Danmark. Du smider varerne i kurven som du plejer og vælger ved kassen blot den nye måde at betale på. Derfra trækkes beløbet så ikke på din konto, men samles på den nye konto, klar til afbetaling. Når alt er købt logger du ind og afgører hvor hurtigt du vil betale det samledes beløb retur. Du sætter den f.eks. til 6 måneder og beløbet laves som om til 6 små bidder, der trækkes løbende.